Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Kuvaan henkilökuvia mm. asiakkaan kotona, julkisissa tiloissa ja ulkona miljöössä. Kannettava studiokalusto liikkuu tarvittaessa mukanani kohteeseen. Miljöökuvaukseen sopii hyvin selkeä metsä, puistoalue, ranta tai vaikka pellonreuna. Erityisesti kesällä luonnonvaloa kannattaa hyödyntää, mutta sateen sattuessa jokin sisätila tulisi olla varalla sisäkuvauspaikaksi. Olosuhteiden salliessa voi sateella toki kokeilla myös ulkokuvausta sateenvarjon tai katoksen suojassa. Esimerkkejä miljöökuvauksista mm. ulkona maaseudun rauhassa, meren tai järven rannallakartanon puistossa tai Sipoonkorven Kansallispuiston maisemissa löytyy blogistani.

 

Lapsi- ja PerhekuvausLapsi- ja Perhekuvaus

 

Lapsikuvaus voidaan toteuttaa studiolla tai lapselle jo tutussa paikassa, kuten kotona tai mummolassa. Samalla kuviin saadaan mukaan myös lapsen oma elinympäristö, rakkaat lelut tai lemmikkieläimet. Perhekuviin voivat tulla mukaan myös sisarukset, vanhemmat ja isovanhemmat. Pyrin toteuttamaan kaikki kuvaustoiveenne ja saamaan aikaan paljon erilaisia vaihtoehtoja esimerkiksi kehyksiin laitettavaksi. Kuvauksen voi tilata myös lahjaksi. Lahjakortti on erittäin mieluinen lahja esimerkiksi odottavalle äidille tai synttäri-/joululahjaksi lapsiperheeseen. Kortti on voimassa vuoden, joten lahjan saaja voi rauhassa suunnitella sopivan ajankohdan kuvaukselle.

 

MuotokuvausMuotokuvaus

 

Henkilökuvaukseen varaan aikaa 45min - 1,5tuntia kuvauksesta riippuen. Suunnittelen kuvaukset yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisesti, joten kuvausaikaa varataan tarpeen mukaan enemmänkin. Kuvauksen jälkeen käyn kuvat läpi ja käsittelen niitä tarvittaessa sekä teen parhaista muotokuvista myös mustavalko- ja seepiakuvia. Viimeistään kahden viikon kuluttua kuvauksesta toimitan kuvat asiakkaalle korkealaatuisina jpg-tiedostoina. Kuvauksen hintaan sisältyy kuvien käyttöoikeus eli tiedostoista voi itse teettää haluamanne vedokset, kortit jne valitsemallaan tavalla. Kuvia voi jakaa myös somessa kun mainitsee ohessa kuvaajan nimen.

 

Lisää kuvia ja tietoa löydät blogistani esimerkiksi seuraavilla tunnisteilla:

Lapsikuvaus   Perhekuvaus   Henkilökuvaus   Yo-kuvaus